Webshop

Nordic Hoj - Trampbil med två motiv

Ta dig fram i den ballaste trampbilen i stan med ...Läs mer

Vi hittade Nordic Hoj - Trampbil med två motiv till ett bra pris!

Medan vi letade runt efter det bästa erbjudandet på Nordic Hoj - Trampbil med två motiv, stötte vi på Babyland, och kunde inte tro våra ögon när vi såg prislappen.

Vår återförsäljare erbjuder Nordic Hoj - Trampbil med två motiv till ett fantastiskt bra pris, som du inte får missa. Klicka på knappen: ”Hitta Bästa Pris” för att kolla in den. Denna särskilt förmånliga affär online kommer direkt från vår distributör: Babyland.

Vem är Babyland?

Vi har stött på Babyland i ett antal av våra sökningar efter de billigaste produkterna online och har allt sedan dess haft dem i toppen av vår lista över de bästa online-erbjudandena.

Nordic Hoj - Trampbil med två motiv levereras från och säljs av Babyland.

Babyland beskriver Nordic Hoj - Trampbil med två motiv så här:

Ta dig fram i den ballaste trampbilen i stan med ditt val av motiv - racing eller blommor. Sätet är justerbart i två lägen och bilen har en växelspak för tramp/friläge. Hjulen är i massiv nylon och när de rullar lite för snabbt kan du dra i handbromsen för båda bakhjulen. Trampbilen har resistent akryllack och inkluderar två set klistermärken, så att barnet kan välja mellan ett racingmotiv eller ett blommigt. Maxvikt 30 kg. Från 3 år. 5 års garanti.

 

Våra kunder rekommenderar: